Kapcsolat

Tel: +36-20/519-3685

E-mail: mobilkonyvelo@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 9.30 - 12.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 9.30 - 16.00
Csütörtök: 12.00 - 16.00

Ill. telefonon egyeztett időpontban

B and K Exact Work Kft.

Kecskemét Reile G. utca 12. 8/23.

Pályázatírás

Pályázatírás nem csak "nagyoknak"

 

Pályázati előminősítés

 

Töltse le, majd kitöltve küldje vissza nekünk a pályázati előminősítő lapot /palyazati-elominosito-lap.doc/! Ez alapján pályázatíró cégünk megmondja Önnek, hogy elképzeléseihez, terveihez milyen forrásokat lehet találni, valamint hogy cége megfelel-e a pályázati feltételeknek.

Ha pályázni szeretne, akkor általában az alábbiaknak kell megfelelni – természetesen eltérések előfordulhatnak!

Általános pályázati feltételek: nem állhat csőd- és felszámolás alatt, nem lehet köztartozás, rendezett munkaügyi kapcsolatok, az előző évi saját tőke nem lehet negatív, nem lehet NAV (APEH, VPOP) tartozása, nem lehet munkaügyi bírság, 2 teljes lezárt (2×365 napos) üzleti év.

Pályázatíró cégünk szolgáltatásai

Cégünkkel kapcsolatba lépve díjmentes tanácsadással állunk rendelkezésére. Miután felvázolta az elképzeléseit, pályázatíró cégünk elmondja Önnek a lehetőségeket. Amennyiben megtaláltuk elképzeléseihez a megfelelő pályázati forrást, elvégezzük cége részére pályázatképességi feltérképezését, majd az adott pályázattal kapcsolatos pályázati előminősítést. Természetesen igény esetén személyes találkozót egyeztetünk Önnel.

Abban az esetben, ha cége megfelel a pályázati feltételeknek, s vállalja a pályázattal járó kötelezettségeket, akkor jöhet a pályázatírás. Mindeddig díjmentesen vehette igénybe szolgáltatásainkat, a pályázatírás is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen kizárólag sikerdíjért dolgozunk, azaz sikerdíjas pályázatírásról beszélünk. Előre nem kockáztat velünk semmit, a sikerdíjas pályázatírás “ingyen” van – csak akkor fizet, ha nyert! (A sikerdíj alól egyedül a pályázat beadásához esetlegesen szükséges dokumentációk kivételek: Megvalósíthatósági tanulmány, Pénzügyi terv, Üzleti terv…)

A pályázatíró cégünk sikerdíj mértéke a vissza nem térítendő támogatás max. 7%-a (kérjen árajánlatot), ami természetesen függ az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összegétől. A pályázatíró sikerdíj tehát egyénileg kerül kialakításra minden egyes Pályázó részére.

 

PÁLYÁZATÍRÓ CÉGÜNK DÍJMENTES SZOLGÁLTATÁSAI

- személyes tanácsadás
- személyre szabott pályázatkeresés
- pályázatképesség feltérképezése
- pályázati előminősítés
- dokumentáció összeállítása (sikerdíj)
- hitelek ajánlása

PÁLYÁZATÍRÁS MELLETTI EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK (egyedi árak!)

- Támogatási szerződés megkötése
- pályázat utógondozása, monitoring
- kommunikáció, arculat
- Üzleti terv, Pénzügyi terv, Megvalósíthatósági tanulmány…
- Projektmenedzsment

Pályázatíró cégünk díjmentes tanácsadást és sikerdíjas pályázatírást is vállal. Forduljon hozzánk bizalommal! Ön kigondolja, pályázatíró cégünk megvalósítja az elképzeléseit! Nálunk nincs lehetetlen!

Ajánlakérés

Kérjen előzetes árajánlatot, mielőtt felkeresi irodánkat!

e-mail cím:
Név/Cégnév *:
Cégforma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!